Cascaval umplut

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 17 Apr 2011 | 5384 vizualizari

 

Am vazut intr-un magazin acest cascaval si am spus ca este prea simplu sa nu-l fac si asa a fost;am avut totusi o problema,cascavalul a fost prea gras si greu l-am modelat dar a iesit pana la urma.

 

INGREDIENTE

  • 1rotita de cascaval
  • 2 bucati cabanos
  • 1 legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval umplut:

Am pus cascavalul intr-un bol sa se topeasca la microunde,l-am rasturnat pe folie alimentara pusa in trei,l-am aplatizat cu o lingura(pentru ca-i fierbinte),am pus deasupra patrunjel tocat marunt,cei doi cabanosi si am rulat,

am strans bine cu folia si l-am dat la frigider pana s-a intarit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]