Cascaval umplut

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 17 Apr 2011 | 4548 vizualizari

 

Am vazut intr-un magazin acest cascaval si am spus ca este prea simplu sa nu-l fac si asa a fost;am avut totusi o problema,cascavalul a fost prea gras si greu l-am modelat dar a iesit pana la urma.

 

INGREDIENTE

  • 1rotita de cascaval
  • 2 bucati cabanos
  • 1 legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval umplut:

Am pus cascavalul intr-un bol sa se topeasca la microunde,l-am rasturnat pe folie alimentara pusa in trei,l-am aplatizat cu o lingura(pentru ca-i fierbinte),am pus deasupra patrunjel tocat marunt,cei doi cabanosi si am rulat,

am strans bine cu folia si l-am dat la frigider pana s-a intarit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute