Cascaval in crusta de alune la cuptor

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2010 | 4890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ne trebuie:
  • 1 punguta de alune prajite si sarate;
  • 1 bucata potrivita de cascaval afumat;
  • 1 ou
  • 1 ingurita de mustar
  • cateva linguri pesmet
  • 1 lingura susan
  • 1 lingura faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval in crusta de alune la cuptor:

Se taie cascavlul  afumat in feli groase.Se bate oul si se mixeaza bine cu mustarul.Apoi se dau feliile de cascaval afumat prin acest amestec si apoi prin pesmetul amestecat cu faina, alunele pisate si susanul.Se aseaza intr-o tavita cu hartie de copt si se dau la cuptorul incins pana se rumenesc.In timpul coacerii vor mai pierde din grasime si se vor mai topi.

Le scoateti cand s-au rumenit si le serviti caldute cu lamaie alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval in crusta de alune la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]