Cascaval de casa

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 24 Apr 2012 | 15841 vizualizari

COMENTARII (17)

Lau 1

24.04.2012, 17:06

bun

MotanLaOale 1

24.04.2012, 18:34

gaby_gabytza 1

24.04.2012, 18:58

sanatossss

Sim0na 1

24.04.2012, 19:20

Foarte fain arata. Trebuie incercata!

Bya Ralu 1

24.04.2012, 19:28

delicios!

oana_pisicutza16 1

24.04.2012, 19:52

diaconta 1

24.04.2012, 19:57

o reteta interesanta

cocolina 1

24.04.2012, 20:27

Bun

elucubratiiculinare 1

24.04.2012, 20:33

o sa incerc si eu

iry-gabriela 1

24.04.2012, 21:13

am bagat-o la favorite...dar am o intrebare . cam cat lapte ai pus totusi??

Rocsi 1

24.04.2012, 21:43

am mai auzit de reteta asta si cica iese un cascaval grozav..bravo!!

madi_marin 1

24.04.2012, 22:09

am incercat si eu mai demult si chiar mi-a placut la gust, doar ca a fost cam moale.... o s aincerc si reteta ta...

diana_k 1

25.04.2012, 16:15

interesanta reteta. margarina nu se pune pe foc si apoi se freaca cu branza?

aalliinnaa07 1

28.04.2012, 12:54

am scris in retetae pune un pachet de margarina intr-o cratita,se pune branza si se amesteca pana se face ca guma de mestecat'....lapte nu am masurat cat am pus,am specificat in reteta ca am pus lapte pana a trecut peste brnaza

aalliinnaa07 1

28.04.2012, 12:56

ma bucur ca va place:* la inceput este moale dar ca sa se intareasca l-am pus in castron l-am lasat sa se raceasca si dupa ce s-a racit l-am bagat in frigider si l-am lasat pana a 2-a zi

Lillyan 1

26.04.2013, 19:03

Alina,de ce se pune bicarbonatul?Fara el nu se poate?As prefera fara.Ce ma sfatuiesti?
Multumesc.

aalliinnaa07 1

12.05.2013, 15:35

buna liliana.bicarbonatul din cate stiu eu se pune pentru ca, cascavalul sa se umfle si asa se formeaza si gaurelele care se vad atunci cand tai cascavalul.
Nu am incercat sa il fac fara bicarbonat
Imi cer scuze ca am raspuns asa tarziu, numai acum am vazut mesajul pe care mi l-ai lasat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Covrigei cu mac