Cascaval de casa

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 20 Aug 2011 | 35560 vizualizari

COMENTARII (24)

aziz 1

20.08.2011, 15:21

de incercat....a mai postat cineva o data reteta si de atunci am in cap sa incerc

DIANA B 1

20.08.2011, 15:28

harnicuta mamii fata ... direct la favo , merge

madi_marin 1

20.08.2011, 19:33

eu am incercat sa fac si a iesit bun.... doar ca e cam moale.....eu vreau sa mai incerc dar nu stiu de ce depinde consistenta....

Xandrinne 1

21.08.2011, 12:10

De cand mi-am propus sa incerc si eu... Am mancat la cineva si mi-a placut foarte, foarte mult!!

Lau 1

21.08.2011, 13:56

asa face si mama mea

Rocsi 1

21.08.2011, 17:15

bravo alina

adry88 1

21.08.2011, 21:24

interesant am sa fac si eu

adry88 1

21.08.2011, 21:25

am sa o pun la favorite

jolygina 1

21.08.2011, 21:40

interesant

alinutzika 1

21.08.2011, 23:44

Madi, branza topita se face asemanator...deci ti-a iesit branza, nu cascaval..Tot bun e oricum..
Vezi ca depinde si cat e de stoarsa branza de vaca..Trebuie sa nu mai aiba zer in ea, ca altfel iese mai moale..

alinutzika 1

21.08.2011, 23:45

fetelor, ma bucur ca va place!

naomy 1

22.08.2011, 02:33

superba idee bineantelsc ca o trec la favorite,..dar am o mica nedumerire cu branza telemea se poate ?pt ca branza de vaci cum este in tara aici nu gasesc

ArianaBala 1

22.08.2011, 19:20

arata foarte bine clar trebuie incercata reteta

alinutzika 1

23.08.2011, 00:06

Naomy, din pacate nu iese cu branza telemea, iti spun din proprie experienta...Doar cu branza de vaci...

alinutzika 1

23.08.2011, 00:06

Ariana..

RuxyRux 1

23.08.2011, 00:08

Grozava idee tare de tot ma tenteaza sa probez

alinutzika 1

23.08.2011, 00:11

Ce te opreste, draga Ruxy?...

buterfly 1

19.10.2011, 00:29

buna grozava reteta..pasta elastica care se obtine se pune in folie si direct la frigider..asa calda?s-au astept sa se raceasca ?

alinutzika 1

20.10.2011, 15:50

asteapta sa se raceasca si apoi, buterfly...

Denissa 1

20.10.2011, 16:15

buuuuunnnn o vom incerca
ar merge niste sandwich-uri calde
wwooooooww

Denissa 1

20.10.2011, 16:15

mi-e foame

ArianaBala 1

12.12.2011, 19:00

ce-mi plac retetele tale de branzeturi o sa le incerc pe toate

anomisana 1

14.01.2012, 20:26

Dintre brânze mie îmi place cel mai mult caşcavalul şi nu am văzut până acum reţeta asta? De neiertat. Direct la favorite.

alinutzika 1

15.01.2012, 16:43

sa-mi spuneti cum v-a iesit, ariana si anomisana...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Plăcintă Dobrogeană