Cartofi umpluti

de yammy in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2009 | 3046 vizualizari

Cartofi umpluti

 

simplu si de efect

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi de marime mijlocie,
  •  un ardei rosu, 
  • o legatura patrunjel, 
  • o ceapa mica, 
  • 100 g porumb din conserva, 
  • o capatina usturoi, 
  • o lingura de unt, 
  • 100 ml smintina, 
  • 150 g brinza proaspata, 
  • 2 linguri mustar, 
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Cartofii se pun la fiert cam 20 min., ardeiul se opareste si se toaca impreuna cu verdeturile. Ceapa si usturoiul se calesc in ulei incins. Se adauga ardeiul si verdeata. Din smintina, brinza si mustar se face un amestec consistent.

Cartofii se cojesc si se scobesc. Legumele se amesteca cu brinza si se umplu cartofii si se condimenteaza. Se pun 10 min la cuptor la 225 grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (1)

liana_geicu 1

02.12.2009, 15:47

interesanta reteta, cred ca sunt foarte buni cartofii umpluti, ar fi fost mult mai bine daca ii si vedem inainte sa ii punem in practica/sa ii pregatim cat mai curand

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din cartofi, cu de toate