Cartofi taranesti cu carnati

de cristeena20 in Mancaruri cu carne, 30 Noi 2014 | 7491 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 kg cartofi
  • 5 bucati de carnati proaspeti (aprox 250-300 gr)
  • ulei de masline
  • sare, piper alb
  • 1/4 pahar de vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu carnati:

Fierbem cartofii in coaja, ii curatam si apoi ii zdrobim usor cu o lingura (doar putin ii turtim, fara a ii faramita)

Carnatii se prajesc in ulei sau se pun pe gratar . Apoi ii taiem rondele sau bucati potrivite dupa gust.

Ceapa se taie solzisori si o calim in ulei de malsine, la foc mic, sa se inmoaie, fara a o arde sau praji. Cand e moale si capata culoare aduagam putin vin alb. Condimentam cu sare, piper si turnam peste cartofii zdrobiti . Punem si carnatii si amestecam usot, cu grija sa nu zdrobim cartofii. Adaugam daca e nevoie sare si piper. 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti