Cartofi sub capac

de mimmi in Mancaruri de post, 5 Mar 2012 | 8749 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg cartofi,
  • frunze proaspete de patrunjel,
  • 2 linguri ulei,
  • sare,
  • piper.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi sub capac:

Curatam cartofii si ii taiem ca pentru cartofi pai. Ii punem intr-o tigaie antiaderenta unde adaugam uleiul si un pahar de apa. Presaram dupa gust sare si piper si ii lasam acoperiti sa se innabuse. Amestecam din cand in cand,iar la final adaugam patrunjel verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi sub capac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fasole rosie batuta, cu sos de ceapa rosie si chilli