Cartofi razuiti cu ceapa

de T I M E A in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2016 | 9524 vizualizari

 

O garnitura simpla de cartofi cu ceapa si boia de ardei dulce, care ma duce cu gandul tot la copilarie pentru ca e o mancare pe care o intalneam cam des in farfuria mea

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi razuiti cu ceapa:

Cartofii in coaja ii spalam bine si ii punem la fiert intr-un vas cu apa cu putina sare.

Dupa ce s-au fiert cartofii scurgem apa din vas  si ii lasam sa se raceasca putin, pentru a putea indeparta apoi coaja.

Dam cartofii pe razatoarea mare.

Punem o tigaie cu putin ulei pe foc si cand s-a incins uleiul adaugam ceapa tocata marunt.

Calim ceapa, apoi adaugam boiaua si amestecam.

Adaugam cartofii razuiti in tigaie si potrivim de sare si piper.

Amestecam si daca mai e nevoie mai lasam putin pe foc sa se incalzeasca.

Putem servi acesti cartofi simpli cu o salata sau ca si garnitura cu orice tip de carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi razuiti cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Rocsi 1

19.01.2016, 20:33

Cica sunt tare buni, asa am auzit!

T I M E A 1

19.01.2016, 22:58

ma bucur ca va plac

miki_a 1

21.01.2016, 00:21

Tare mult imi place si acum!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte ardelenesti cu varza murata