Cartofi pai cu friptura de porc

de Krystyan Trendy in Mancaruri cu carne, 18 Dec 2013 | 4562 vizualizari

COMENTARII (17)

portiadelumina 1

18.12.2013, 10:17

Bună treabă, dar o las să mai aştepte până pe mioercuri.

DIANA B 1

18.12.2013, 10:30

Daca-i Craciun , atunci sa fie traditie ... cea mai buna leguma-i porcul

MotanLaOale 1

18.12.2013, 10:51

jolygina 1

18.12.2013, 10:59

se pare ca porcu pe bucataras se mananca ppana de craciun la cate retete se posteaza

Bya Ralu 1

18.12.2013, 11:09

bun bun

Alexandra Burz 1

18.12.2013, 11:20

foarte bun

Rocsi 1

18.12.2013, 11:26

deyutzky 1

18.12.2013, 11:29

babi5 1

18.12.2013, 11:41

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 12:13

- Andreea - 1

18.12.2013, 14:29

Micutza Luana 1

18.12.2013, 14:51

bun bun

Krystyan Trendy 1

18.12.2013, 15:46

Va multumesc !

Merisor 1

18.12.2013, 17:29

DIANA B 1

19.12.2013, 18:41

Domnule ,cam mult ulei ptr economie , achizitioneaza tigaia aia desteapta ; in rest , felicitari ca-i esti de ajutor Krystyei si ca i-ai gatit ceva bunut

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 23:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor in vas acoperit