Cartofi noi gratinati

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2015 | 6886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi noi
  • 1 lingurita unt
  • 2 foi de ceapa verde
  • 100 gr mix de branzeturi rase (gasiti la Lidl marca Milbona)
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita rasa rozmarin uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi gratinati:

Decojim cartofii, ii spalam si ii taiem pe jumatate. Daca sunt micuti ii lasati intregi. Ii punem intr-o cratita cu apa, putina sare si ii fierbem 15 minute, din momentul in care incep sa clocoteasca. Dupa acest timp ii scurgem de apa. Ungem un vas de ceramica cu unt. Punem cartofii, ii condimentam cu sare, piper si rozmarin. Spalam foile de ceapa verde, le taiem rondele, le punem printre cartofi. La final presaram mixul de branzeturi. Incingem cuptorul, reglam o temperatura potrivita. Introducem cartofii, ii lasam pana prind o crusta aurie. Cand sunt gata ii scoatem, ii lasam 5 minute la racorit si servim. Sunt o mare bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi gratinati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi si sfecla rosie gratinati