Cartofi noi cu sunca la tigaie

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2016 | 7928 vizualizari

 

Acest fel de mancare se prepara repede si este perfect pentru o cina usoara sau chiar si garnitura langa o fripturica.

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi albi noi
  • 2 lg apa
  • 2 fire de ceapa verde
  • 4 felii sunca
  • 100 g cas de capra
  • verdeturi pentru cartofi Kotanyi
  • 4-5 lg ulei de floarea soarelui
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu sunca la tigaie:

Se curata cartofii si se spala. Se taie rondele subtiri. 

Ceapa se curata si se taie rondele iar suna se taie patratele mici.

Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Se adauga cartofii, se presara sare si se lasa sa se prajeasca usor, amestecand din cand in cand. Se pun cele doua lg de apa si se acopera cratita cu un capac pentru a se gati cartofii innabusit.

Cand sunt aproape gata, se adauga ceapa si sunca. Se prajesc usor impreuna, se adauga verdeturile pentru cartofi, sare daca mai este cazul si casul de capra taiat cubulete. Se mai lasa putin dupa care se poate servi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Este de preferat sa se foloseasca cartofi rosii noi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu sunca la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Nepotii_si_bunica 1

03.07.2016, 11:03

Se fac repede!

dantes 1

15.07.2016, 09:10

Buni!

Bya Ralu 1

15.07.2016, 11:20

buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dovlecei si ardei copti