Cartofi noi cu cascaval

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 7 Iul 2010 | 12486 vizualizari

 

Se servesc simplii sau ca si garnitura.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi, marunti
  • 100g cascaval ras
  • 50 ml ulei de masline
  • Sare
  •  Piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu cascaval:

Cartofii spalati ii punem la fiert pentru 15’, in apa cu putina sare dupa care ii scotem in strecuratoare.

Cand s-au racit suficient cat sa nu ne ardem la degete, luam fiecare cartofior in parte si-l aplatizam cu o paleta, dupa care-i asezam intr-o tava tapetata cu hartie pergament. Ii stropim cu ulei de masline, ii saram ii piperam si-I dam la cuptor, la foc mare pentru 20’, pana se rumenesc.  Scoatem tava, intoarcem rondelele de cartofi apoi o introducem din nou in cuptor pentru cateva minute, cartofii trebue sa fie rumeniti pe ambele parti.

Luam un platou in care asezam cartofii si asa fierbinti ii presaram cu cascaval ras.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in foietaj cu susan