Cartofi noi crocanti cu lamaie si rozmarin

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 9 Oct 2015 | 2694 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame cartofi noi
  • ulei de masline
  • o capatana usturoi
  • coaja de lamaie
  • 1 lingurita unt
  • cateva crengute de rozmarin
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi crocanti cu lamaie si rozmarin:

Cartofii se fierb in apa cu sare 7-8 minute. 

Se scug si se lasa putin la racit. 

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie si se aseaza cartofii intr-un singur strat. Se adauga capatana de usturoi, desfacuta in catei, fasii lungi de coaja de lamaie si untul. 

Se prajesc la foc mic, scuturand tigaia frecvent, 4-5 minute. 

Se adauga frunze de rozmarin, sare si piper si se mai prajesc 1-2 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi crocanti cu lamaie si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (14)

RuxyRux 1

09.10.2015, 22:04

Sunt sigura ca sunt grozavi!

mirela0911 1

10.10.2015, 09:55

Cred ca-s tare buni!

Satisfyyourcravings 1

10.10.2015, 13:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pasta alla puttanesca