Cartofi la cuptor cu branza sarata si smantana acra

de Catalina L in Mancaruri de legume, 8 Iun 2019 | 2245 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi potriviti
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 3 linguri de smantana acra (sau 3 linguri de smantana si 2 linguri de suc de lamaie)
  • 100 g de branza sarata (cas sau feta)
  • sare, piper
  • boia de ardei
  • cimbru uscat
  • verdeata tocata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu branza sarata si smantana acra:

Curatati si spalati cartofii. Uscati-i cu un prosop din hartie.

Intr-un vas pentru cuptor puneti cartofii taiati in 4 sau 6.

Varsati deasupra uleiul, puneti sare, piper, boia de ardei , amestecati.

Presarati deasupra cimbru uscat.

Acoperiti cu o foaie de aluminium si dati la cuptorul incalzit la 180°C timp de 20 minute.

Pregatiti crema acra amestecand smantana cu sucul de lamaie.

Puneti sare, piper si rezervati la rece.

Scoateti cartofii, amestecati si puneti-i din nou la cuptor descoperiti timp de 20 minute.

Sunt gata.

Serviti-i calzi cu branza sarata presarata deasupra si cu crema acra. Presarati verdeata tocata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu branza sarata si smantana acra" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu branzeturi si smantana, la cuptor