Cartofi la ceaun

de COSTEO in Mancaruri de post, 17 Iul 2013 | 4741 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 3 catei usturoi
  • 3-4 fasii ardei gras
  • ulei
  • 1 cescuta apa
  • 30 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • rozmarin
  • boia ardei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la ceaun:

Cartofi se curata, se spala, se taie rondele si se vor pune in ceaun. Punem in ceaun putin ulei ,ungem pereti ceaunului, pentru ca sa nu se prinda cartofii. Punem un strat de cartofi, adaugam cimbru, piper, sare, boia, rozmarin apoi mai punem un strat de cartofi si lasam la foc mic cca 15 minute.

Intre timp amestecam ca sa nu se prinda de ceaun. Dupa 15 minute adaugam cescuta cu apa, fasiile de ardei gras si catei de usturoi taiat fin sau zdrobit si lasam totul la foc mic 30 minute, amestecand in ei din cand in cand. Spre final adaugam 30 ml vin alb si mai lasam 8-10 minute.

Se servesc cu salata de ardei copti sau castraveti murati.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (22)

iry-gabriela 1

17.07.2013, 23:18

tare imi place

COSTEO 1

17.07.2013, 23:21

for everybody!

coliva 1

18.07.2013, 08:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci