Cartofi in crusta de mustar

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2014 | 5048 vizualizari

 

Reteta am luat-o de la Caroline http://www.bucataras.ro/retete/cartofi-in-crusta-de-mustar-48084.html

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 2 linguri de mustar
  • 4 linguri de ulei de masline
  • sare.piper
  • busuioc uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in crusta de mustar:

Cartofii se curata de coaja,se taie cuburi si se pun la fiert in apa rece cu putina sare,circa 15 minute.

Intr-un castronel se amesteca mustarul cu uleiul,punandu-se putin cate putin.

Se pun si condimentele si se amesteca bine.

Cartofii se scurg de zeama si se amesteca cu sosul format.

O tava termorezistenta se unge cu ulei,si se pun cartofii amestecati cu sos.

Se da la cuptor pana cand se rumenesc,circa 30-40minute.

 

 

 

TIPS-URI

1

Se servesc calzi,ca si garnitura

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in crusta de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Bulz moldovenesc