Cartofii se spală bine și se pun la fiert, în coajă, timp de 20-25 de minute.
Tăiem cartofii în două și le scoatem miezul (operațiune care se efectuează cât cartofii sunt fierbinți).
Circa 3/4 din miezul cartofilor rezultat, strivim cu o furculiță (trebuie să rămână bucăți ușor mai mari, să nu pasăm ca la piure) și se amesecă cu cașcavalul dat pe răzătoare, untul, frunzele de ceapă tăiate mărunt, sare și piper după gust.
Așezăm cartofii într-o tavă pe care am pu hârtie de copt.
Peste cartofi punem mozzarella și câte o feliuță de roșie (eu nu am pus mai multe roșii pentru a nu lăsa zeamă, dar puteți pune doar pulpa roșiei, fără semințe).
Dăm la cuptor pentru încă 15 minute iar apoi servim.
Se pot servi ca aperitiv sau drept garnitură.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi în coajă umpluți" nu uita sa-i faci un review.