Cartofi frantuzesti

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2012 | 29403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi
  • 200 ml smantana
  • 3 oua (fierte tari)
  • sare, piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Fierbem cartofii in coaja, ii lasam sa se raceasca, ii curatam si ii taiem cuburi. Punem putin ulei pe fundul vasului, asezam un start de cartofi, apoi oua taiate rondele sau felii, sare, piper, smantana (eu, amestec smantana cu putina apa) si din nou cartofi, oua, smantana. In final punem vasul pe foc pentru 5 minute si amesteca ingredientele. Putem pune cartofii si in cuptor pentru a se rumeni deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi frantuzesti cu ciuperci