Cartofi evantai

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2013 | 11311 vizualizari

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

19.10.2013, 20:28

nilgun 1

19.10.2013, 20:29

yummmyy

ralu_ca 1

19.10.2013, 20:29

Bucataras Medi 1

19.10.2013, 20:30

foarte buni!

adnia 1

19.10.2013, 20:39

vai, ce-mi plac!

Bucataras Medi 1

19.10.2013, 20:52

uffffffffff..........ce cald...........imi imprumuti te rog evantaiul tau?)

nadea68 1

19.10.2013, 20:58

o bunatate

Merisor 1

19.10.2013, 21:03

Foarte buni si frumos colorati!

Alina26 1

19.10.2013, 21:15

laura_n 1

19.10.2013, 21:16

tare imi mai plac

Cris2711 1

19.10.2013, 21:17

Aurelia 07_07 1

19.10.2013, 21:23

Imi ploua-n gura

Bya Ralu 1

19.10.2013, 21:36

ce buni sunt

Lavinia 1

19.10.2013, 21:46

ce deliciosi

simona72 1

19.10.2013, 21:48

De cand tot zic si eu ca-i fac!!!

Rocsi 1

19.10.2013, 22:45

Sunt foarte gustosi dar se fac cam greu, stiu si eu

babi5 1

20.10.2013, 07:32

Buni tare ia-m facut si eu

Anett 1

20.10.2013, 09:03

ianculubita 1

20.10.2013, 09:17

buuuun trebuie sa fie;cred ca ma voi inarma si eu cu ceva rabdare ca nu am facut asa ceva

Constelatialeu 1

20.10.2013, 10:14

Panacris 1

20.10.2013, 16:26

Muțumesc pentru aprecieri, Bucătărași!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti gratinati