Cartofi de "criza"

de vero_closca in Mancaruri de post, 29 Apr 2010 | 8861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi mai mici fierti in coaja
  • 1 legatura ceapa verde
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat
  • boia dulce
  • condimente pt cartofi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi de "criza":

Se curata cartofii si se taie in sferturi. Se amesteca cu uleiul si condimente  si se pun intr-o tava.

Ceapa verde se taie segmente si de adauga peste cartofi.Se introduce tava in cuptorul incalzit inainte pt 30 minute,pana se rumenesc cartofii.

Sunt deliciosi cand esti in pana de timp sau daca ti-au ramas cartofi fierti de la o alta reteta.Este o reteta deliciuoasa si in post alaturi de o salata sau muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi de "criza"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Soia prajita cu piure de cartofi noi si sos de rosii