Am plecat de la reteta lu Rocsi : Cartofi cu piept de pui gratinati ... :x
Curatam cartofii de coaja,ii spalam,ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa cu sare pentru 15 minute .
Intre timp curatam pieptul de pui de partea grasa si pielite ,il spalam si il taiem in cuburi potrivite ca marime .
Ardeiul il spalam,curatam de nervuri si seminte si il taiem in cuburi mici .
Sunculita o taiem betigase ,
Punem o tigaie cu putin ulei la foc iute si prajim pieptul de pui pana capata o culoare usor aurie pe toate partile .
Adaugam ardeiul si sunculita ,dam focul la potrivit si lasam cateva minute .
Cand cartofii au fiert ,ii scurgem de apa si ii amestecam cu pieptul de pui .
Ungem o tava pentru cuptor cu ulei si punem jumatate din cantitatea de cartofi cu carne , presaram jumatate din cantitatea de cascaval,apoi punem restul de cartofi cu carne si incheiem cu un strat de cascaval .
Presaram putina sare si piper si dam la cuptor ,la 200 grade pentru cateva minute ,pana ce cascavalul s-a topit .
Servim cald .
Pofta buna !