Cartofi cu dovlecei si ciuperci

de alldaycooking in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2011 | 6151 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 2 dovlecei
  • 5 ciuperci mari
  • 3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • frunzulite de rozmarin
  • coriandru  boabe
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu dovlecei si ciuperci:

Am spalat foarte bine cartofii si i-am pus intr-o tava unsa cu putin ulei. Dovleceii i-am curatat si i-am taiat rondele mai groase (1cm). Ciupercile le-am spalat si le-am taiat in sferturi. Am asezat legumele in tava alaturi de cartofi. Usturoiul l-am curatat si l-am taiat feliute pe care le-am pus peste legume. Am adaugat si restul de condimente, rozmarin, coriandru, piper. Am pus legumele in cuptor la 250 grade Celsius. Am amestecat din cand in cand legumele pentru a se rumenii uniform cartofii. Cand au fost moi cartofii, am scos tava din cuptor si am potrivit de sare

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu dovlecei si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la tava