Cartofi cu dovlecei si ciuperci

de alldaycooking in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2011 | 6502 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 2 dovlecei
  • 5 ciuperci mari
  • 3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • frunzulite de rozmarin
  • coriandru  boabe
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu dovlecei si ciuperci:

Am spalat foarte bine cartofii si i-am pus intr-o tava unsa cu putin ulei. Dovleceii i-am curatat si i-am taiat rondele mai groase (1cm). Ciupercile le-am spalat si le-am taiat in sferturi. Am asezat legumele in tava alaturi de cartofi. Usturoiul l-am curatat si l-am taiat feliute pe care le-am pus peste legume. Am adaugat si restul de condimente, rozmarin, coriandru, piper. Am pus legumele in cuptor la 250 grade Celsius. Am amestecat din cand in cand legumele pentru a se rumenii uniform cartofii. Cand au fost moi cartofii, am scos tava din cuptor si am potrivit de sare

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu dovlecei si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi in evantai cu cascaval