Cartofi cu ceapa verde si branza de capra

de Moni_alex in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2016 | 4553 vizualizari

 

O reteta rapida si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 200 g branza de capra
  • 6 fire de ceapa verde
  • boia dulce de ardei
  • putin unt pentru uns tava
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu ceapa verde si branza de capra:

Se fierb cartofii in coaja apoi se lasa sa se raceasca.

Dupa ce s-au racit, se curata si se taie rondele mai groase.

Se unge o tava cu putin unt, se aseaza un rand de cartofi taiati rondele, 3 fire de ceapa verde,taiate marunt si deasupra se rade branza de capra pe razatoarea mare.

Se pune alt strat de cartofi, ceapa verde, branza rasa si putina boia dulce de ardei.

Se dau la cuptor pentru 30 de minute

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ceapa verde si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foietaj trandafir