Cartofi cu boia si cotlet de porc

de cristina1985 in , 3 Iul 2018 | 2796 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru cotlet (am pus si ceafa):
  • 6 felii cotlet de porc (sau ce carne doriti)
  • condiment porc Delikat
  • 1 lg-ta ulei cocos
  • Pentru cartofi:
  • cam 1,5 kg cartofi (2 cartofi mari /persoana)
  • 6 cepe mici
  • 2 lg-te boia de ardei dulce Delikat
  • 1 lg-ta boia de ardei iute Delikat
  • sare
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu boia si cotlet de porc:

Pentru cartofi: Se spala bine si se pun la fiert cu coaja, timp de 1 ora (cel mult 1 ora si 30 minute). Ii verificati cu furculita, iar cand sunt gata, se lasa la racit.

Cotletele de porc sau ceafa se prajeste in ulei, sau se pune intr-o  tigaie cu apa (eu am vrut mai dietetic,avand in vedere ca garnitura este deja uleioasa) .Se adauga condimentul de porc Delikat, care nu contine monoglutamat de sodiu si niciun alt potentiator de aroma. Se lasa sa fiarba 2 ore, timp in care mai adaugati apa, cat sa le acopere. Spre sfarsit se lasa apa sa se evapore si se adauga 1 lg-ta ulei cocos si se prajesc cateva minute .

Se toaca marunt cepele si se calesc. La sfarsit, se adauga boia de ardei iute si dulce Delikat, care sunt selectionate direct de la producatori, din tarile de origine si anume Spania, de aceea gustul este unul autentic. 

Cartofii se rad pe razatoare, se adauga sare si se amesteca cu ceapa calita si boia.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu boia si cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă