Cartofi copti umpluti cu pui

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 27 Dec 2010 | 11360 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • -1 piept de pui mic
  • -3 linguri smantana
  • - marar
  • -200 gr cascaval
  •  -busuioc
  •  -sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti umpluti cu pui:

Cartofii cu coaja se spala bine se pun in tava se inteapa cu o furculita si se dau la cuptor 45min-1 ora. cand sunt gata se taie in patru dar nu pana la capat. Pieptul de pui se face la gratar cu sare si piper dupa care se taie cubulete se amesteca cu smantana si cascaval ras se umplu cartofii si se mai dau la cuptor 10-15 min cat sa se topeasca cascavalul

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti umpluti cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fritatta cu legume