Cartofi copţi în coajă cu mujdei

de DinDragostePentruGatit in Mancaruri de post, 10 Mar 2015 | 8042 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi potriviţi.

Mujdei:

  • 2 căpăţâni de usturoi;
  • 1/2 lgţ sare grunjoasă;
  • ulei de floarea soarelui;
  • un strop apă minerală;
  • oţet;
  • mărar şi pătrunjel, fin tocate.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copţi în coajă cu mujdei:

 

Se spală cartofii bine, se usucă şi pe pun la copt în cuptor.

Se întorc de pe o parte pe alta, pentru a se coace bine pe ambele părţi.

Mujdeiul:

Se curăţă usturoiul de coajă, se trece prin presa pentru usturoi după care se presară sarea grunjoasă şi se bate bine usturoiul până se obţine o pastă omogenă. 

Se adaugă ulei, puţin câte puţin. 

La final se adaugă oţetul, puţină apă minerală şi opţional mărar şi pătrunjel, fin tocate. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copţi în coajă cu mujdei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta