Atat de simpli si de gustosi incat eu numai asa ii voi prepara...am zis! :)))))
Din aceasta cantitate hraniti 4 persoane. :)))))
Cartofii i-am spalat, i-am curatat si i-am taiat in 4 sau in 6 in functie de marimea lor.
Pe tava cuptorului am pus doua foi pergament suprapuse si le-am uns cu ulei de masline, apoi am asezat cartofii, i-am presarat cu sare grunjoasa de mare, i-am stropit cu ulei de masline din belsug si i-am amestecat bine.
Am adaugat rozmarinul si din nou i-am amestecat.
La aceasta reteta exista sa spun asa si un mic secret...el consta in dispunerea feliilor de cartofi astfel incat sa nu se suprapuna.
Am incalzit cuptorul la 200 de grade si i-am lasat pana s-au rumenit perfect si au devenit aurii....a durat o ora, apoi ne-am bucurat de niste cartofi senzationali, cu o usoara crusta crocanta aurie si un miez moale si pufos, despre gust sa nu mai discutam.
Va invit sa ii probati.
1
Daca va place usturoiul ii puteti manca cu mujdei delicios.