De cand am descoperit prepararea crocanta a cartofilor la tava nu o mai parasesc . Am incercat acum cateva zile la cererea celor din famile cartofi prajiti . Sincer ? inecati in ulei sa ramana deoparte ! Cartofii asezonati cu condiment ,,Nouvelle cousine'' de la Kotanyi sunt deliciosi cu un gust si aroma inedite !!!
Salata verde si rosii asezonate cu zeama de lamaie si ulei masline .
Cartofii se curata , se spala si se taie in felii groase pe lungime .
Se aseaza cartofii in tava tapetata cu hartie de copt si se amesteca cu ingredientele enumerate mai sus.
Dati l;a cuptor 15 minute , ii intoarceti usor sa nu se zdrobeasca si mai coaceti inca 15 .
Prin adaugarea de faina alba se obtin cartofi crocanti in exterior si moi ,pufosi in interior
Serviti cu salata preferata . Eu am avut salata verde cu rosii .
1
,Amestecul floral cu rozmarin si piper ,, Nouvelle cousine'' de la Kotany contine si cardamom , flori de menta,nalba, floarea soarelui petale de trandafiri ,rosii tarhon , levantica si sofranel .