Cartofi aromati la tava

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 13 Mar 2014 | 4156 vizualizari

 

De cand am descoperit prepararea crocanta a cartofilor la tava nu o mai parasesc . Am incercat acum cateva zile la cererea celor din famile cartofi prajiti . Sincer ? inecati in ulei sa ramana deoparte ! Cartofii asezonati cu condiment ,,Nouvelle cousine'' de la Kotanyi sunt deliciosi cu un gust si aroma inedite !!!

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi
  • 1 lingura ,,,,Novelle cousine '' de la Kotanyi
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri faina alba
  • 1/2 lingurita praf curcuma
  • sare

Salata verde si rosii asezonate cu zeama de lamaie si ulei masline .

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aromati la tava:

Cartofii se curata , se spala si se taie in felii groase pe lungime .

Se aseaza cartofii  in tava tapetata cu hartie de copt si se amesteca cu ingredientele enumerate mai sus.

Dati l;a cuptor 15 minute , ii intoarceti usor sa nu se zdrobeasca  si mai coaceti inca 15 .

Prin adaugarea de faina alba se obtin cartofi crocanti in exterior si moi ,pufosi in interior

Serviti cu salata preferata . Eu am avut salata verde cu rosii .

TIPS-URI

1

,Amestecul floral cu rozmarin si piper ,, Nouvelle cousine'' de la Kotany contine si cardamom , flori de menta,nalba, floarea soarelui petale de trandafiri ,rosii tarhon , levantica si sofranel .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aromati la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]