Cartofi acordeon

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 2 Mar 2010 | 8544 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi de marime potrivita
  • mezeluri(salam,sunca,kaizer etc)
  • cascava,branza,crema de branza(eu am folosit cascaval)
  • folie de aluminiu
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi acordeon:

Cartofii se curata,se spala si se taie felii potrivite,dar nu se patrunde pana jos(se lasa un cotor).Mezelurile si cascavalul se taie bucati si se pune in fiecare crestatura ce doriti.Deasupra se pune cascaval sau branza si se inveleste cartoful in folie de aluminiu.Se dau la cuptor aprox 1 h pana se inmoaie(mai incercati cu scobitoarea din cand in cand.Se servesc calzi!POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acordeon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga gratinata cu carnati la cuptor