Astazi va invit la o mancare rapida,nu glumesc cand spun ca dureaza o jumatare de ora ,cap-coada. Veti mai intalni retete de acest gen,ingredientele folosite sunt baza retetelor coreene.
Oare de ce nu i-am spus fix pix:D
Ceapa se taie in jumatate si se feliaza subtire. Taiem si ceapa verde in rondele si le adaugam intr-un bol,peste care punem carnea tocata,sosul de soia,usturoiul tocat,ghimbirul,mierea si uleiul de susan. Se lucreaza compozitia si se lasa deoparte. Eu am lasat-o doar cat am pregatit orezul,dar se poate si mai indelungat.
Se infierbanta o tigaie,adaugam putin ulei,apoi punem compozitia si amestecam din cand in cand. Daca nu este tocata foarte marunt,mai puteti adauga apa.
Cand este gata,adaugam gochujang si gochugaru si amestecam bine. Data viitoare,as mai presara niste ceapa verde tocata inainte de a servi.
Se serveste cu orez alb simplu.