Carne de vitel cu legume

de lili in Vita, 15 Noi 2010 | 3776 vizualizari

 

o mancare rapida numai buna pentru cina.

 

INGREDIENTE

  • - 400 gr. carne de vitel
  • - 4-5 ardei ( rosii, galben si verde)
  • - 2 cepe 
  • -sare, vegeta, piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de vitel cu legume:

Taiem carne fasii si o prajim pe toate partile. La fel taiem si ceapa si ardeii. Dupa ce carnea s-a calit adaugam ceapa lasam un pic sa se prajeasca dupa care adaugam ardeii. punem condimentele si putina apa, lasand sa fiarba cateva minute.  Pofta buna!!!


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vitel cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de vită cu ceapă - reteta chinezeasca