Carne de porc si ciuperci la grill

de RoXx in Porc, 4 Sep 2012 | 3561 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati snitel de porc
  • 4 ciuperci champignon
  • condiment pentru carne de porc
  • ulei ,sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc si ciuperci la grill:

Se spala carnea de porc, se pune intr-un castron cu ulei, condimentul pentru porc si se lasa la marinat (de preferat 30 min - 2 h). Ciupercile se spala , se indeparteaza coditele, se condimenteaza cu sare si piper in interior si se pune o jumatate de lingurita de ulei in fecare. Dupa ce a stat minute bune la marinat, carnea se aseaza pe grilul incins si se lasa la rumenit. Dupa ce s-a prajit pe o parte se pun si ciupercutele langa carne si se lasa pana sunt gata ambele.

Se servesc cu garnitura de cartofi nature sau prajiti. Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc si ciuperci la grill" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc in sos de mustar