Carne de porc cu pilaf de orez

de alinutzika in Porc, 12 Aug 2011 | 6747 vizualizari

COMENTARII (15)

Lau 1

12.08.2011, 16:02

prima la masa

DIANA B 1

12.08.2011, 16:03

Voi gusta doar ce-i pe margine .... ca si orezul creste glicemia

aziz 1

12.08.2011, 16:10

aha ti-am facut pofta .... ...... delicios

adry88 1

12.08.2011, 16:18

arata foarte gustos

LUK 1

12.08.2011, 16:43

jolygina 1

12.08.2011, 17:23

delicios

Rocsi 1

12.08.2011, 21:26

ce bine arata si-mi place mult si farfuria

alinutzika 1

12.08.2011, 23:20

sa stiti ca a fost bun. Si piticul meu a papat bine....
Multumesc de aprecieri....

alinutzika 1

12.08.2011, 23:21

aziz....da......mi-ai dat idee buna...

alinutzika 1

12.08.2011, 23:23

Onesta, stiu...nici eu nu am papat, ca sa nu ma ingras... doar sotul si copilu'...

marieta 1

12.08.2011, 23:43

bun!!!!!!!!!!!

mirela0911 1

14.08.2011, 12:18

arata tare bine

lilik 1

14.08.2011, 13:14

bun..mmmm

alinutzika 1

15.08.2011, 22:07

abstract01 1

27.05.2019, 14:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale Ardelenesti