Carne alla pizzaiola

de lilik in Vita, 14 Oct 2010 | 6855 vizualizari

COMENTARII (21)

kamy 1

14.10.2010, 16:44

primaaaapap pe saturate

kamy 1

14.10.2010, 16:46

no asa...intai am scris si dupa am citit sa-mi asigur masade care carne...lilik??si ai facut numai o portie...inseamna ca nu mananc nimic

lilik 1

14.10.2010, 17:18

am facut 2 portii deci mai e si pt u si dak nu imediat fac alta

lilik 1

14.10.2010, 17:20

e de vita da merge si de porc kamy important e sa nu fie felia groasa

mena29 1

14.10.2010, 17:38

Si eu,si eu

lilik 1

14.10.2010, 17:39

serveste-te mena

mena29 1

14.10.2010, 17:46

a fost taaare bun

kamy 1

14.10.2010, 17:51

lilik 1

14.10.2010, 17:52

sa-ti fie de bine iubita

lacrimioara 1

14.10.2010, 19:43

foarte gustos cred

Bucataras Medi 1

14.10.2010, 19:52

pot sa ma servesc?...............

lilik 1

14.10.2010, 20:40

e gustos lacri merita incerkt

lilik 1

14.10.2010, 20:40

serveste medi

ionix 1

14.10.2010, 20:52

cand am citit titlul ma gandeam ca e vreo pizza ceva hehe... arata bine mancarica

Rocsi 1

14.10.2010, 21:25

bunaaaa

lilik 1

14.10.2010, 22:24

ionix si e f buna

lilik 1

14.10.2010, 22:25

rocsi

Corinuta 1

15.10.2010, 18:53

undeva am auzit de asta...........

nadina73 1

16.10.2010, 02:16

trebuie sa fie buna5f

lilik 1

16.10.2010, 15:38

corina sigur in italia ai auzit k din kte stiu eu e o mankre traditionala

lilik 1

16.10.2010, 15:39

nadia e chiar f gustoasa si se face relativ repede

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Limba de vita cu masline- la Crockpot