Carnaval

de epurasha2bb in Porc, 9 Mar 2010 | 5263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -6-8 bucati potrivite de muschi de porc cu putina grasime,
  • 2 cepe ,
  • 2 ciupercute champignion proaspete cu tot cu cotor,
  • 4 graunti mici de usturoi,
  • 1/2 rosie,
  • 4 masline negre,
  • 1 buchetel mic de brocoli,
  • 2 cartofi,
  • 4 linguri de vin,
  • 2 linguri de pasta de tomate,
  • marar verde,
  • cateva feliute de cascaval,
  • putin ketchup pt.decor.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaval:

Taiem cepele bucati mari si ciupercile si le calim in tigaie impreuna cu bucatile de carne dar nu mult doar putin cat sa nu fie crude.Apoi le asezam pe fundul vasului de lut tinut in prealabil in apa o jumatate de ora.Apoi punem cartofii taiati felii groase.Eu am avut niste cartofi gata copti in folie de aluminiu dar ii puteti fierbe putin sau puteti sa-i puneti si cruzi.

Apoi presaram si grauntii de usturoi taiati in 3 si apoi bucatele marunte de rosie, maslinele felii mari, bucheteleul de brocoli sfaramat peste tot si mararul si cascavalul deasupra din loc in loc.unem cam un polonic de amestec de vin cu pasta de tomate si putina apa. Presaram sare mare si rasnim piper negru proaspat.Bagam vasul in cuptorul rece neincins dinainte si dam drumul la foc la inceput mai mic apoi spre sfarsit dam focul mare si luam capacul ca sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Oana 1

09.03.2010, 21:08

Suuuper

epurasha2bb 1

10.03.2010, 18:59

hi, hi, mersi Oana vad ca ai avatar nou ! si mumos foc! desi imi placea fetishoara ta dulcika asa esti mai interesanta si misterioasa!

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 22:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc in sos de portocale la cuptor