Carnaciori melc la gratar

de Laly in Porc, 22 Oct 2010 | 7528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carnati proaspeti de porc
  • betisoare pentru frigarui
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori melc la gratar:

Carnaciorii se taie in bucati de circa 20 cm.

Se ruleaza sub forma de melc.Se prind cu betisoare pentru frigarui pentru a nu se desface in timpul prepararii.

Se pun pe gratarul incins.Se rumenesc bine pe ambele parti.Cand sunt gata se servesc alaturi de diverse garnituri.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori melc la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

ieri la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

ieri la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]