Carnaciori de nuca

de Carmen_g in Aperitive / Garnituri, 3 Mar 2015 | 5424 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 8 linguri cu gris
  • 3 linguri ulei
  • 150 g nuca macinata
  • 100 g cascaval ras
  • 100 g fulgi de ovaz ( sau pesmet)
  • 1 lingura boia
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori de nuca:

Ouale se separa, iar albusurile se bat spuma cu mixerul. Se incorporeaza grisul si se lasa la odihnit 30 de minute.

Galbenusurile se amesteca cu uleiul si impreuna cu restul ingredientelor se adauga albusurilor.

Rezulta o compozitie de consistenta potrivita. Se modeleaza carnaciori care se prajesc in tigaia de teflon, pe ambele parti pana se formeaza o cojita rumenita. Un vas de yena ( se poate folosi si tava de la cuptor) se unge cu ulei, se aseaza carnaciorii si se adauga apa cat sa-i acopere. Se condimenteaza cu cimbru si usturoi maruntit.

Sunt gata cand apa a scazut si carnaciorii au crescut in volum.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori de nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cuburi aperitiv cu Miez de Lapte , ton si branza