Migdalele le asezam pe o tava si le dam la cuptorul incins la 200C timp de 5-10 minute.Intr-un castron punem 2 oua intregi, cele 3 galbenusuri, se bat cu praful de sare apoi adaugam zaharul. Faina o amestecam cu praful de copt si o adaugam peste ouale batute, apoi adaugam coaja razuita de portocala. Obtinem un aluat moale.
Planseta de lucru o infainam bine si punem aluatul pe care il intindem putin si punem peste el migdalele prajite si racite. Apoi modelam aluatul in forma unui sul, care trebuie sa fie lung si gros. Din acest sul taiem felii groase de 2 cm, iar aceste felii le modelam in forma unui cilindru, pe care ii asezam intr-o tava acoperita cu hartie de copt lasand o distanta egala cu grosimea lor intre ei, se ung cu oul batut care a ramas si se dau la cuptorul preaincins la 200 C timp de 15 minute, apoi se scot.
Biscuitii copti ii taiem cu un cutit pe diagonala in felii groase de 1.5 cm si ii aranjam din nou pe tava cu taietura in sus. Se introduce din nou tava in cuptorul stins care este inca fierbinte timp de 10 minute pana cand biscuitii se usuca.
Biscuitii se pastreaza intr-un recipient bine inchis.
Pofta buna!