E si al meu preferat! Mai devreme asta am facut si eu partial , le-am spalat taiat si le-am pus cu zahar la frigi pana maine cand vin de la lucru. Cu samburi nu am auzit niciodata, de ce ii pui
Merișor, în primul an, asta în urmă cu 15 ani , am încercat tot cu ciocanul și când a văzut Tata Zmeu, bucătăria plină de coji, a achiziționat menghine speciale de bucătărie, de fapt sunt menghinuțe de ceasornicar Foarte bune la casa omului!
Măi, sunteți tari de tot cu ochii pe mine, nici nu am postat bine rețeta și deja e plin de comentarii Se pare că mi-am pierdut antrenamentul Dar revin cu forțe propaspete
Dia, am avut noroc, că anul acesta le-am cules din curtea cumetrilorAm golit vreo 3 pomi și nu ne mai opream, până ce a venit la noi și ne-a spus, mai lăsați un pom doi, să maifacem și noi cîte un compot