Cabanos invelit in foietaj

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2011 | 14075 vizualizari

COMENTARII (16)

Lau 1

01.03.2011, 18:32

am ajuns prima ma servesc cu 2 sau 3,sunt delicioase

zaharia_mihaela2005 1

01.03.2011, 18:33

imi place

Rocsi 1

01.03.2011, 18:43

marcela1979 1

01.03.2011, 18:50

si eu iau ca mi plac

tanyapatap 1

01.03.2011, 19:36

mirela0911 1

01.03.2011, 20:25

placeee

MotanLaOale 1

01.03.2011, 20:33

bune rau

MIUTA 1

01.03.2011, 20:48

Cu mare drag,va rog sa va serviti Multumesc Sufletista,Mihaela,Rocsi,Carla,Tanya,Mirela,Motan

cismaru_nicoleta 1

01.03.2011, 22:04

mama cat de bineee arataaa

Ubulika 1

01.03.2011, 22:10

iaiaaaaaaaaaaaaaa

MIUTA 1

01.03.2011, 22:22

Merci Nicoleta si Ubulika

RuxyRux 1

01.03.2011, 23:30

Miuta arata grozav

mamaieelena 1

01.03.2011, 23:31

frumos

elena1988 1

02.03.2011, 11:14

LUK 1

02.03.2011, 12:28

tare frumoase ti au iesit

mena29 1

02.03.2011, 21:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carnaciori imbracati in foietaj