Buzunarase cu fructe de padure

de Satisfyyourcravings in Dulciuri, 2 Dec 2015 | 2437 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paine din tarate cu seminte
  • 2-3 linguri fructe de padure
  • 1 banana mica
  • 1 ou
  • scortisoara
  • nucsoara
  • nuci/fistic/cocoa nibs/miere
  • 2 linguri iaurt bio degresat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buzunarase cu fructe de padure:

Se taie 2 felii de paine cu o grosime de 2,5 cm. Cu un cutit de paine se face o incizie pe latul fiecarei felii de faine, ca un buzunar, care se umple cu cat mai multe fructe de padure, avand grija ca feliile de paine sa ramana intregi. 

Cu ajutorul unui robot de bucatarie se amesteca banana cu oul, scortisoara si nucsoara. Se toarna intr-o farfurie nu foarte adanca.

Se inmoaie fiecare buzunaras in mixul obtinut anterior. 

Se incalzeste o tigaie non-aderenta la foc mediu, se imparte mixul de banana ramas in 2 si se toarna pe cate o jumatate de tigaie. Se aseaza buzunarasele deasupra astfel incat sa se formeze o mica clatita sub fiecare bucata de paine. Se gatesc cateva minute pe parte, pana devin aurii. 

Se servesc cu iaurt, scortisoara, miere, cocoa nibs si nuci/fistic

Daca ti-a placut reteta noastra "Buzunarase cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Panna Cotta cu Zmeura