Buñuelos De Viento Sau Blinele

de dana1986 in Dulciuri, 26 Sep 2011 | 17161 vizualizari

 

este o reteta spaniola care imi place foarte mult

 

INGREDIENTE

  • 125 gr de faina
  • 40 gr zahar
  • sare
  • 80 gr margarina
  • 250 ml apa
  • 4 oua
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buñuelos De Viento Sau Blinele:

 Intr-o oala punem la fiert apa, margarina, zaharul, zaharul vanilat si sarea si cand incepe sa fiarba luam de pe foc. Adaugam faina si amestecam repede cu un tel pana obtinem o pasta omogena. Punem din nou pe foc pentru inca 1 minut la foc mare. Luam de pe foc si adaugam 2 oua si amestecam bine, dupa care le adaugam si pe celelalte 2 si amestecam pana obtinem o pasta omogena.

Cu ajutorul unei linguri unsa cu ulei luam din pasta obtinuta si punem in uleiul bine incins la prajit, le prajim bine pe ambele parti dupa care le scoatem pe un servetel de bucatarie pentru a se absorbi surplusul de ulei iar apoi pudram cu zahar pudra(eu nu le-am pudrat ca ne plac mai mult asa fara zahar), si servim.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Buñuelos De Viento Sau Blinele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (17)

Angelina_Elena 1

02.10.2011, 00:48

foarte bune,iar daca se pot umple sunt delicioase

Lau 1

03.10.2011, 09:31

bune

mona86 1

28.10.2013, 18:55

am si eu o nedumerire se amesteca ingredientele in apa fiarta?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]