Pentru ca slow cooking-ul e viata mea... :D Credit Foto: Tudor Raiciu
Pune ciolanul in slow cooker Crock-Pot, stropeste-l cu putin ulei si adauga si apa in acesta;
Seteaza slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital pe functia de gatit „high” si timpul de 6 ore;
Taie castravetii rondele mai mari si ardeii iuti toaca-i marunt;
Pune ambele tipuri de galbenusuri intr-un castron, adauga fresh-ul de lamaie, putina sare si mustar deasupra;
Adauga treptat uleiul de floarea soarelui in timp ce amesteci constant cu mixerul;
Cand maioneza s-a inchegat adauga si usturoiul;
Odata ce ciolanul este gatit scoate-l pe un tocator si lasa-l sa se mai raceasca;
Rupe carnea de pe acesta si inlatura osul, soriciul si grasimea;
Unge foaia de tortilla cu maioneza, pune ciolanul si peste acesta adauga castraveti acri, ardei iuti, hrean, piper, fasole si porumb;
Strange bine foaia de tortilla si pune-o intr-o tigaie pe foc, cat s-o rumenesti putin pe fiecare parte;