Burger vegetarian cu maioneza cu trufe si muguri de pin

de Satisfyyourcravings in Cook and smile, 25 Mar 2016 | 3397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame mix ciuperci proaspete
  • 40 grame muguri de pin
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 1 lingurita cu varf de pesto
  • cimbru
  • marar
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 6 chifle
  • 3 linguri maioneza din iaurt
  • 1/4 lingurita ulei de trufe
  • Parmezan
  • frunze de salata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger vegetarian cu maioneza cu trufe si muguri de pin:

Se taie ciupercile, ceapa si usturoiul felii si se soteaza in putin ulei pana se inmoaie, cateva minute, la foc mare, impreuna cu cimbru, marar, sare si piper.

Se prajesc mugurii de pin intr-o tigaie fara ulei, cateva minute, pana elibereaza aromele. 

Se scot ciupercile pe un tocator si se maruntesc cat mai fin. Se lasa sa se raceasca cateva minute. 

Se bate oul ca pentru omleta si se adauga peste ciuperci, impreuna cu pesto, 2/3 din cantitatea de muguri de pin si 20 grame parmezan ras.  Se amesteca pentru omogenizare. 

Se imparte compozitia in 6 si se modeleza in chiftele care se gatesc in cuptorul preincalzit la 180 de grade, 20-25 de minute.

Intre timp, se amesteca maioneza cu uleiul de trufe.

Se servesc burgerii in chifle, cu maioneza cu trufe, frunze de salata, fasii de parmezan si muguri de pin.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Burger vegetarian cu maioneza cu trufe si muguri de pin" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Seminte prajite in ulei