Burek cu branza sarata

de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2012 | 7831 vizualizari

COMENTARII (19)

diaconta 1

08.01.2012, 19:43

ne fierbi asa la foc mocnit

Anamaria7 1

08.01.2012, 19:56

) Claudia, asa iese mai buna mancarea

gaby_duceag 1

08.01.2012, 20:04

n-am folosit niciodată foi de plăcintă.
s-ar putea să mă tenteze

MotanLaOale 1

08.01.2012, 20:10

buna buna

Miha 1

08.01.2012, 20:16

alldaycooking 1

08.01.2012, 20:27

Rocsi 1

08.01.2012, 20:31

ce rumen e

Lau 1

08.01.2012, 21:10

place

simo_brkic 1

08.01.2012, 22:30

se cheama si Pita si e delicios

mamaieelena 1

08.01.2012, 22:54

bunaaa

Ubulika 1

08.01.2012, 23:07

Lorra 1

08.01.2012, 23:51

deyutzky 1

09.01.2012, 00:01

danakarin 1

09.01.2012, 08:24

mmmmm bun, bun

Anamaria7 1

09.01.2012, 12:40

ihiiiiii, verrrrrrry delicios ) doar sa te poti opri (faceti branza aia mai sarata, sa nu te indemne la 3 bucati ) va previn!

mena29 1

09.01.2012, 13:07

Felicitari mamei tale!!!

lia maria 1

09.01.2012, 13:30

CaroleCuisine 1

10.01.2012, 02:29

Foarte bine arata!!

MVMih 1

13.01.2012, 20:33

Fie tava cat de mare...poate e putin pt fiecare...k "plang" si eu dupa o bucatziza.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]