Bulion de rosii

de mihaelaM in Bulion, 20 Noi 2011 | 10095 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10kg rosii bine coapte
  • 5 linguri sare grunjoasa
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion de rosii:

Rosiile le spalam bine dupa care le vom taia partile albe,apoi le taiem in 2 sau in 4 ,depinde de marimea rosiei.O data taiate le vom da prin masina de separat coaja de pulpa.

Dupa ce am terminat de separat am pus sucul intr-o oala groasa unde am adaugat sare dupa gust,apoi am lasat la foc mediu.Cand sucul a inceput sa fiarba am amestecat mai des sa nu se lipeasca.Cand bulionul a capatat o consistenta mai groasa,ca cea de smantana,am adaugat putin ulei.

Dupa 5 minute dupa ce am pus uleiul am stins focul dupa care am pus in sticle,dar atentie nu umpleti sticlele prea tare ,lasam putin loc cat sa mai punem si deasupra cam 1 lingura de ulei.Punem capacele dupa care vom acoperi bine cu o patura groasa timp de 2 zile,pana ce se racesc complet.Dupa racire se pot depozita in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mihaelaM 1

21.11.2011, 21:40

multumesc mamaie

mihaelaM 1

21.11.2011, 21:41

mai Mena nici chiar asa

mihaelaM 1

21.11.2011, 21:41

multumesc Gabitza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]