Bulgari cu legume

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2013 | 41240 vizualizari

COMENTARII (42)

iry-gabriela 1

09.05.2013, 23:05

merge la favorite

loredanaaa 1

10.05.2013, 01:19

Patricia Iordache 1

10.05.2013, 08:50

RuxyRux, scuze ca raspund cu intarziere... amestecul contine: boabe de porumb, boabe de mazare, bucati de ardei gras rosu, bucati de morcov si fasole verde (pe care eu am scos-o). Nu contine boabe de fasole rosie
Fetelor...ma bucur ca va place

Rocsi 1

10.05.2013, 11:24

Cred ca ies asa buni

Patricia Iordache 1

10.05.2013, 13:59

Da, sunt foarte buni mai ales cu sos de iaurt si usturoi

COSTEO 1

10.05.2013, 14:54

Ce bine arata! vreau si eu gata cu ea la favorite draga Patricia! @};

Patricia Iordache 1

10.05.2013, 15:04

Mariucaaa 1

10.05.2013, 15:41

buna.as vrea si eu sa incerc reteta ta deoarece arata foarte bine.cata apa mai precis se pune peste amesticul mexican si cat se lasa la fiert?dar faina?

RuxyRux 1

10.05.2013, 16:33

Le-am facut acum sunt excelente... Eu nu am pus decat o jumatate de cana de apa peste amestecul de legume si am lasat sa scada apa aproape de tot... Apoi am pus totul la blender.... Am pus faina atat cat sa le lege compozitia arata cam ca o smantana foarte groasa.... In ultimele 3 bucati am adaugat si branza... Ce sa zic super reteta! Berea le umfla frumos si se prajesc imediat fara sa se arda... Multumesc frumos Patricia!

RuxyRux 1

10.05.2013, 16:35

Nu am scos fasolica verde le da un gust grozav!

RuxyRux 1

10.05.2013, 16:36

Eu am cumparat amestec mexican de la Casa Taraneasca altceva nu am gasit! Dar e perfect!

Lau 1

10.05.2013, 17:22

interesant

Mariucaaa 1

10.05.2013, 19:04

Multumesc RuxyRux.voi incerca

Micutza Luana 1

10.05.2013, 21:01

Patricia Iordache 1

11.05.2013, 07:30

Mariucaa, ma bucur ca pana ti-am raspuns eu, te-a ajutat RuxyRux cu detalii...
RuxyRux, cat ma bucur ca le-ai facut - ba chiar intr-o varianata putin diferita de-a mea - si sunt fericita ca ti-au placut! Buna ideea ta, cu blender-ul

mihaelar63 1

11.05.2013, 09:55

Ce interesanta reteta , trebuie,, prestata''

babi5 1

04.10.2013, 08:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza si ardei