Reteta am luat-o de la Jamila Cuisine, este usor de preparat și rapida, iar aceste bulete sunt destul de gustose. Cantitatea de branza nu corespunde cu cea din reteta deoarece am folosit ce aveam prin casă. Telemeaua am inlocuit-o cu cas pe care l-am cumpărat de ceva vreme care a fost feliat si adaugat sare peste el, după care a fost lasat 12 ore si apoi l-am bagat la congelator în pungi.
Pentru început dam pe răzătoare cașul și cașcavalul.
Apoi adaugăm ouăle, praful de copt și mărarul pe care l-am spălat și apoi l-am tocat mărunt.
La final am adaugat făina și am amestecat până la omogenizare, dar fără a mai adăuga sare deoarece cașul are suficientă sare.
Din această compoziție facem bilute pe care le așezăm pe un fund de lemn, peste care am presărat faină, pentru a nu se lipi bilutele de el(mi-au iesit 38 de bilute).
Aceste bilute le -am prăjit în baie de ulei bine încins, după care le-am scos pe un prosop de hârtie pentru a se scurge surplusul de ulei.
Aceste bilute sunt crocante la suprafață și pufoase în interior, se pot servi și ca aperitiv sau chear dimineața la micul dejun cu roșii.