Observati ca nu am somn da???
Aceste budinci e asemanatoare cu reteta Baba cu rom;imi plac si "babele"dar si budincile!!!sunt bune de tot!!
In primul rand se pregateste sosul care de fapt este o dulceata putin mai subtire;se pun toate ingredientele intr-un vas pe foc amestecand sa nu se lipeasca iar cand dulceata este gata,se scoate anasonul si se lasa deoparte.
Pentru aluat,se face o crema fina din unt si zahar,se adauga ouale pe rand mixand energic dupa fiecare apoi se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt,mirodeniile si se amesteca usor cu telul
In formele de dariole(cine are) sau in ramekin,se pune cate o lingurita cu dulceata,se acopera cu aluat pana la treisferturi,se pun formele intr-o tava si se lasa la cuptor30min;
dupa acest timp,se scot formele din tava si daca au crescut,se taie la nivelul formei(altfel nu stau pe platou) si se rastoarna;
astfel dulceata pusa devine un ornament.
Se servesc imediat;un deliciu!!