Budinca de taitei cu kaizer si smantana

de Sidy in Paste, 20 Sep 2012 | 3925 vizualizari

COMENTARII (18)

Laly 1

20.09.2012, 08:46

Ce bunatate,o sa fiu tare in forma azi cu atatea bunatati

_Alina_ 1

20.09.2012, 08:48

yummy

diaconta 1

20.09.2012, 08:49

iar ai venit cu ceva bunut tare

diaconta 1

20.09.2012, 08:50

Eu nu mananc prea multe paste,dar imi plac facute la cuptor

mihaelar63 1

20.09.2012, 08:55

Place mult !!!!

angyb 1

20.09.2012, 08:55

sidy ce bunatate ai pregatit

gaby_gabytza 1

20.09.2012, 08:59

bun bun

Denissa 1

20.09.2012, 09:28

Le-ar place baietilor mei

MotanLaOale 1

20.09.2012, 09:30

bun bun

Poliana 1

20.09.2012, 09:34

Tare buna mancarica!!

Bya Ralu 1

20.09.2012, 10:46

bun

Merisor 1

20.09.2012, 11:05

ce bine arata!! si ce buna o fi!

Rocsi 1

20.09.2012, 11:45

Cat de buna!

lilik 1

20.09.2012, 14:45

ioiii ce bunatate

Lau 1

20.09.2012, 15:05

bun

scortisoara 1

20.09.2012, 15:45

ce buna-i!

adry88 1

20.09.2012, 21:32

like

Sidy 1

01.09.2017, 07:07

Multumesc Bucataras !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste gratinata